KLANTEN
Voorbeelden van klik-OK websites

Om u een idee te geven van hoe een klik-OK website er uit kan zien hebben we een selectie websites die gebruik maken van het klik-OK systeem geplaatst.
Sarlink

"On our website you will find more information on our organization and our TPV solutions. If you have a project that could benefit from a Sarlink partnership, please contact us. We look forward to working with you. We are also happy to answer any questions you might have regarding our company or our solutions."

Open deze websiteMaasgroep

"Omdat internet voor zowel u als ons een steeds grotere rol speelt, hebben wij onze website compleet vernieuwd. U zult de informatie die u zoekt nu beter kunnen vinden. Hiermee hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn." 

Open deze website

 
MoPipe

"MoPipe is een moderne onderneming dat zich heeft gespecialiseerd en gecertificeerd op gebied van het fabriceren en lassen van leidingwerk. Hieronder vallen o.a. Piping skid’s, Heat Exchangers, Piping, BioGas installaties, Hyperbaric Chambers, Tanks, Constructie enz."
Salon Willeke

"Welkom bij Salon Willeke, skin care
In een sfeer van rust en een ontspannen ambiance treft u bij Salon Willeke de juiste balans tussen kwalitatief hoogwaardige producten en moderne, professionele apparatuur..."

Open deze website

 
Brickburgers

"Specialiteiten in baksteen. Een wereld waar architecten, designers en verwerkers zich optimaal kunnen uitleven als het om de kleurrijke baksteenkeuzes gaat. Bakstenen die wij kunnen leveren in alle gewenste formaten die er op de markt verkrijgbaar zijn..."

Open deze website

 
Identigratie

"Het project Identigratie verbindt vrouwen van verschillende etnische achtergronden, bezoekers, subsidiënten, sponsoren, lokale organisaties. Samen arrangeren ze vruchtbare kruisbestuivingen, faciliteren kleurrijke samenwerkingsverbanden. ..."

Open deze website

 
Marlieke van Rens

"Welkom bij Marlieke van Rens, voor tekst & uitleg. Eigenlijk geeft mijn bedrijfsnaam al aan waar ik mij mee bezig houd; ik schrijf teksten en geef advies op het gebied van communicatie..."

Open deze website

 
WorldProSa

"WorldProSa is een totaalleverancier en vooraanstaande groothandel / distributeur, importeur en exporteur van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, arbo-training & opleidingen, en textielverzorging..."

Open deze website

 
Bouten Jachtbetimmeringen

"Welkom bij Bouten Jachtbetimmeringen Venlo. Op deze website laten wij graag zien wat wij in huis hebben; kwaliteitvakmanschap op het gebied van jachtbetimmering en interieurbouw op maat..."

Open deze website

 
Van Mechelen Recycling B.V.

"Van Mechelen Recycling B.V. is sinds 1985 een familiebedrijf, begonnen aan de Mierloseweg te Geldrop. "Dikke Piet" van Mechelen (vader van Directeur) had met zijn vrachtautootje met schroot menige keren opstopping veroorzaakt in Geldrop..."

Open deze website

 
Postergids.nl

"Interieurdecoratie is belangrijk. Zowel thuis als op het werk. Thuis brengt het sfeer en warmte. Op het werk hebben onderzoeken bewezen dat kleur op de werkvloer, de sfeer en resultaat bevorderen. En vergeet daarbij ook niet uw presentatie op beurzen of evenementen!..." 


Open deze website

 

 
Woutertje Pluk

"In kleur en vorm werken, dat is mijn natuur!
Een oud stagiare kocht voor het eerst een boom en noemde haar Woutertje Pluk. Ik vond dat een mooi compliment. Het klopt ook, want ik ben altijd aan het plukken. Bloemen, onkruid, maar ook vormen en kleuren vanuit de natuur.."

Open deze websiteMeu Sonho

"Welkom op de website van Meu Sonho uit Sint-Oedenrode. Wij zjn u graag van dienst  bij al uw voorkomende woonwensen; Kleuradvies, Schilderwerk, Behang, Onderhoudsplan..." 

Open deze website

 
Wellzijn

"Welkom bij Wellzijn. Al meer dan dertig jaar uw specialist op het gebied van o.a. saunabouw, infraroodcabines en zwembaden. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Leende en laat u overtuigen door ons krachtige concept: kwalitatief hoogwaardige producten tegen een realistische prijs..." 


Open deze website

 

 
Verzie

"

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is hij er dan. En wij zijn er trots op. Trots, omdat we nu voor buitenstaanders bereikbaar zijn, maar ook omdat we een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden via een kwaliteitswebsite." 


Open deze website

 

 
SILO Additives

"SILO Additives is a joint-venture of Wenemco BV and SILO SRL..." 

Open deze website

 
Matzinger Vastgoed

"Welkom op de site van Matzinger Vastgoed BV. Matzinger Vastgoed is gespecialiseerd in aan- en verkoop, renovatie en verhuur van oude, karakteristieke panden. Op deze site vindt u informatie over werkwijze, achtergrond, en over lopende en afgeronde projecten. Heeft u naar aanleiding van deze site vragen? Neem dan contact op via..."

Open deze website
Bullit Klassiek

"Bullit Klassiek is in 1991  opgezet. Met de komst van het Frits Philips Muziekcentrum en een uit de hand lopende passie voor muziek was er een mogelijkheid om  een speciaalzaak voor klassieke muziek te beginnen. Een zaak waar kwaliteit voorop moet staan in een huiskamerachtige ambiance..."

Open deze website
Millennium School

"Leer over deze zusterstad van Eindhoven, zorg ervoor dat ook jongeren uit Chinandega naar school kunnen gaan en verzin een wereldactie. De allerbeste Millenniumschool van Eindhoven wint een studiereis voor vier personen naar deze plaats in Nicaragua. Doe mee en geef jongeren in Chinandega een toekomst!...."

Open deze website
FAM!

"Het is op velerlei gebied een enerverende tijd voor de LVR. En dat vinden wij positief! De Limburgse VrouwenRaad heeft het besluit genomen om meer naar buiten te treden; zij doet dat vanuit haar missie en doelstelling en gaat samenwerkingsrelaties aan met die organisaties die zich..."

Open deze website
Poot en Penders, management counseling

"Wat we doen en de manier waarop is altijd de uitkomst van het gesprek met de klant. We hebben inmiddels op basis van onze ervaring en opleiding een aanbod opgebouwd dat we hebben samengevat onder de term management counseling...."

Open deze website
Kameleon sieraden

"Welkom op de website van Kameleon. De kameleon als verbeelding van onze collectie: Kleurrijk en tegelijkertijd perfect aan te passen aan de omgeving. Sierlijk en sterk, bijzonder en magisch. Onze ambachtelijke goudsmeden maken in onze winkel unieke sieraden. En onze overige collectie is al net zo bijzonder: nergens vind je zoveel keuze in moderne sieraden...."

Open deze website
MARQUISIO

"Exclusieve Italiaanse, Franse, Engelse en Duitse merken zoals Francesco Biasia,Hugo Boss,Longchamp,Mulberry, Montblanc en niet te vergeten Porsche Design met zijn prachtige werktassen, voeren de (lederen) boventoon bij Marquisio in de Heuvel Galerie in Eindhoven."

Open deze website
Bouwservice T.O.

"Ben je op zoek naar een vakman om te bouwen, verbouwen, voor inrichting, decoratie of werken rond je huis of woning? Dit alles met gebruikmaking van kwaliteitsvolle materialen, bij Bouwservice T.O. vind je de geschikte vakman met jarenlange ervaring..."

Open deze website
De Zorgondersteuner

"Mantelzorgers zorgen onbetaald, uit liefde, noodzaak of uit persoonlijke betrokkenheid voor iemand die gehandicapt, chronisch ziek of hulpbehoevend is. Kenmerk van mantelzorgers is dat ze intensief en langdurig zorgen..."

Open deze website
Haarverzorging Lylo

"Bent U niet mobiel of U wilt niet lang wachten, als ambulant hairstyliste kom ik aan huis.
Het is nu voor U dus makkelijker en natuurlijk goedkoper!!"

Open deze website
Copyright © 2006-2013 klik-OK. Alle rechten voorbehouden. | klik OK is een product van JDI strategics en LTLC | Contact | Site-overzicht | Tags